локация

Голдис фуудс енд дринкс ООД, ул.“Недялка Шилева“ 24, гр. Пловдив, България

PASTRY SINCE 1992

 

ГОЛДИС ФУУДС ЕНД ДРИНКС ООД

Обект за производство на сурови тестени храни

Фирма „Голдис фуудс енд дринкс”ООД е основана през 1996г и е със седалище гр. Пловдив, ул.”Недялка Щилева”№ 24. Същата развива успешна търговска и производствена дейност. Организацията разполага със собствени производствени сгради и офиси. Фирмата е основана през 1996 г и е специализирана в производство на сурови тестени изделия-кори за баница, замразени баници със сирене, спанак и сирене. До 2009г организацията произвежда хляб заводски тип „Витоша”, а от 2009г стартира производство на кори за баница „Одрински” и „Одринска баница”, които се налагат много бързо на пазара и интереса към тях расте непрекъснато.

Корите за баница се произвеждат по уникална технология, позволяваща да се постигне традиционен вкус и вид на ръчно разточените и изпечени на сач кори за баница. Това заедно с безкомпромисното качество на крайния продукт доведе производството и дистрибуцията на този артикул да се наложи като доминираща дейност на фирмата след 2009г. През годините фирмата реализира постоянен ръст в продажбите и заема стабилно място на пазара. Името „Голдис фуудс енд дринкс”ООД е синоним на коректност , лоялност и идеални партньорски отношения.
Тези наши качества дадоха възможност в момент на световна финансова криза дружеството да реализира постоянен и планиран ръст в продажбите и заемане на все по голям пазарен дял. Разполагаме със собствен транспорт за разнос, изградена дистрибуторска мрежа в България, Германия, Англия, Кипър, Испания.
Нашите цели са непрекъснато да търсим и реализираме позитивни промени, да продължим да проявяваме лоялност и коректност към всички партньори и да обръщаме индивидуално внимание на всеки клиент според потребностите му.
Предвид тенденциите на пазара към днешна дата фирмата разполага с голямо разнообразие на продукти, които са произведени в съответствие с всички изисквания на Българското и Европейско законодателство в областта на безопасността на храните. Фирмата гарантира за качеството на продуктите като упражнява непрекъснат контрол по време на целия процес на производство в съответствие с разработените Добри производствени и хигиенни практики и НАССР.

При проявен интерес от Ваша страна към нашата продукция, ние сме готови за бъдещи срещи, контакти и обсъждане на всички детайли.

Използваме най-добрите продукти

По този начин сме сигурни, че осигуряваме най-високо качество на нашите услуги

Правим чудеса само по изпитани рецепти

Съчетаваме традициите с иновациите, за да вдъхновяваме нашите клиенти всеки ден

Традиционен вкус на ръчно разточени кори

Които ни носят аромата на старите времена и удоволствието от ръчно изработената храна